Ga naar de inhoud

Senior
Vermogens
beheer

lijfrente uitkeringen

Vermogensbeheer is nog nooit zo persoonlijk geweest

Uw vermogen wordt geheel door uw eigen adviseur beheerd, onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

ÉÉN-OP-ÉÉN

Leun achterover, wij regelen alles

Dagelijks van  09.00 – 17.00 is uw vermogensbeheerder beschikbaar. Geen bandje, geen keuzemenu, maar persoonlijk contact met uw eigen contactpersoon.

Senior Vermogensbeheer

Senior Vermogensbeheer

Senior Advies is een vooraanstaande naam in de wereld van financieel advies en vermogensbeheer voor senioren. Met een toegewijd team van financiële experts en adviseurs, streven we ernaar om senioren te helpen bij het beheren, beschermen en laten groeien van hun vermogen, opdat ze met vertrouwen en gemoedsrust van hun welverdiende pensioenjaren kunnen genieten.

Zo bestaat er ook de mogelijkheid om vanuit uw vermogen maandelijks een extra aanvulling op uw bestaande pensioenuitkering(en) te kunnen creëren. U heeft er verder geen omkijken naar. Eigenlijk heeft u zo uw eigen pensioenfonds in het leven geroepen.

Onze Missie

Bij Senior Advies is onze missie eenvoudig: het leveren van uitstekende financiële diensten die zijn ontworpen om de specifieke behoeften en doelen van senioren te ondersteunen. We begrijpen dat het plannen van financiën op latere leeftijd complex kan zijn en dat individuen behoefte hebben aan deskundig advies en ondersteuning om de beste beslissingen te nemen voor u en uw dierbaren.

Financiële planning

Onze ervaren financiële adviseurs werken nauw samen met senioren om een uitgebreid financieel plan op te stellen dat aansluit bij hun unieke behoeften, doelen en omstandigheden. Of het nu gaat om pensioenplanning, vermogensbehoud, nalatenschapsplanning of risicobeheer, wij bieden deskundig advies en begeleiding om ervoor te zorgen dat uw financiën in lijn zijn met uw levensstijl en ambities.

Rendement en Risico

Met een focus op het behoud en de groei van uw vermogen, bieden wij op maat gemaakte vermogensbeheeroplossingen die zijn ontworpen om uw financiële doelstellingen te ondersteunen. Ons team van professionals houdt rekening met uw risicoprofiel, voorkeuren en doelstellingen om een strategie te ontwikkelen die past bij uw individuele behoeften en omstandigheden.

Estate Planning

Het plannen van uw nalatenschap is een essentieel onderdeel van uw financiële strategie op latere leeftijd. Onze adviseurs werken samen met u om ervoor te zorgen dat uw nalatenschap wordt overgedragen volgens uw wensen, met minimale belastingimplicaties. We streven ernaar om uw vermogen te beschermen en te behouden, voor u, uw gezin en toekomstige generaties.

Monitoren

Het monitoren van uw kapitaal is een cruciale stap in het proces die u helpt om hun financiële doelstellingen te bereiken en hun kapitaal effectief te beheren in een voortdurend veranderende marktomgeving. Dit kan betekenen dat we obligaties verkopen die onderpresteren en veelbelovende kansen aankopen Discipline en een goed begrip van financiële markten is een vereiste

Portefeuille Analyse

Uw effectenportefeuille, in eigen beheer of bij een bank of vermogensbeheerder, heeft de laatste jaren moeilijke markten moeten doorstaan. Door de onstuimige tijden zijn veel beleggers het spoor bijster geraakt, wat zich vaak vertaalt in een portefeuilleopbouw die niet meer goed aansluit bij het risicoprofiel en/of de eerdere beleggingsdoelstellingen. Nog maar niet te spreken over de mogelijke averij die uw portefeuille heeft opgelopen. Wij bieden u graag een portefeuille analyse aan.

Stress-vrij kapitaalbeheer

Waarom senior vermogensbeheer?

Wij begrijpen de unieke uitdagingen en behoeften van senioren en bieden gespecialiseerde diensten die zijn afgestemd op deze doelgroep.

Vergelijken loont

Uw huidige portefeuille tegen het licht houden

1

Vertel ons exact wat uw wensen zijn

Een second opinion op uw portefeuille kan waardevol zijn om verschillende perspectieven te krijgen op uw vermogen. Het biedt een kans om eventuele blinde vlekken te identificeren en risico’s beter te beoordelen.

2

Wij vergelijken uw portefeulle en risico

Door verschillende portefeuilles te analyseren en hun risicoprofielen te evalueren, zult u  beter begrijpen welke balans tussen risico en rendement het beste aansluit bij uw financiële doelstellingen.

3

Duidelijke rapportage

Wij maken een leesbare rapportage zonder moeilijke woorden. Dit rapport geeft een objectieve beoordeling van de huidige portefeuille, identificeert mogelijke zwakke punten en biedt suggesties voor verbetering

Laten we eens vrijblijvend praten

Het vrijblijvend praten met een expert over uw beleggingen biedt een waardevolle gelegenheid om uw financiële doelen te bespreken en advies te krijgen dat is afgestemd op uw individuele situatie. Door met een expert te praten, kunt u inzicht krijgen in verschillende beleggingsmogelijkheden en strategieën die passen bij uw risicotolerantie en rendementsverwachtingen. Dit gesprek kan helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen om uw financiële toekomst te optimaliseren.

Arnout J. Punt

Gratis
Themaboek

KANTOOR

BAVINCKHOUSE
Professor J.H. Bavincklaan 2
1183 AT AMSTELVEEN
Tel: 020 – 4632990

intake@senior-advies.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag – vrijdag
09:00 – 21:00 uur
Zaterdag – zondag dicht

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste financiële nieuws