Meteen naar de inhoud

Senior Testament

Hoe regel ik mijn testament als senior?

U kunt uw testament onder goede begeleiding van een adviseur laten vastleggen. Er komt immers veel bij het schrijven van een testament kijken. U wilt uw nabestaanden niet opzadelen met hoge belastingen of kosten, maar u wilt ook dat uw spullen en spaargeld naar uw wens verdeeld worden. Door een adviseur met u mee te laten kijken weet u zeker dat u niks over het hoofd ziet. Daarbij kan de adviseur al uw vragen over dit onderwerp beantwoorden en u op deze manier optimaal begeleiden tijdens het samenstellen van het document.

Wat gebeurt er tijdens de eerste afspraak?

Allereerst vraagt u een erfrechtspecialist om hulp. Onze erfrechtspecialisten hebben jarenlange werkervaring en dienen dus perfect als persoonlijk adviseur. Voor dit gesprek hoeft u de deur niet uit. Onze erfrechtspecialist komt gewoon bij u thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving. Eerst wordt u één en ander uitgelegd over de mogelijkheden en beperkingen van het erfrecht. Hierna kan de adviseur u helpen om uw wensen perfect vast te leggen. Vervolgens ontvangt u een overzichtelijk gespreksverslag dat in begrijpelijke taal geschreven is. Deze kunt u doorlezen en indien noodzakelijk nog laten corrigeren.

Hoe zorg ik ervoor dat ik deze gegevens laat vastleggen?

Als u helemaal tevreden met het gespreksverslag bent, dan kunt u deze bespreken met de notaris. Wij kunnen deze afspraak niet alleen voor u maken, het is ook mogelijk dat wij hierbij fysiek aanwezig zijn. Zo kunnen wij u tijdens dit gesprek ondersteunen.

Hoe kom ik meer over dit onderwerp te weten?

U kunt onze gratis brochure ‘Het is nooit te vroeg om over later na te denken’ aanvragen. Hierin vindt u veel informatie over het opstellen van een testament na uw pensioenleeftijd. Ook leest u hier meer over een aantal wetten en regels en geven wij u extra tips. Vraagt u deze direct aan via onze website, of bel naar 020-4632990.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com