Meteen naar de inhoud

Portefeuille
analyse

second opinion Senior Vermogensbeheer

Overweeg een Portefeuille analyse

De afgelopen jaren hebben zowel uw eigen beheerde effectenportefeuille als die bij de bank of een vermogensbeheerder uitdagende marktomstandigheden doorgemaakt. In deze turbulentie zijn veel beleggers het overzicht kwijtgeraakt, wat vaak resulteert in een portefeuillesamenstelling die niet meer goed aansluit bij het risicoprofiel en/of de oorspronkelijke beleggingsdoelstellingen. Daarnaast kunnen er ook schade en verliezen zijn opgetreden in uw portefeuille als gevolg van deze woelige periode.

Overweegt u eens een portefeuille analyse!

Second opinion loont

Leun achterover, wij regelen alles

Voor een portefeuille analyse maken wij gebruik van de kennis van Dick de Haan en Paul van Beek. Zeer ervaren senior analisten. Zij beschikken over de expertise om op basis van uw huidige portefeuille een schriftelijke portefeuille analyse samen te stellen en u vervolgens met raad en daad terzijde te staan.

Wilt u gebruikmaken van deze kosteloze dienstverlening, dan verzoeken wij u een kopie van uw portefeuille toe te zenden. Dat kan per post:

Senior Advies afdeling Vermogensbeheer
Professor J.J. Bavincklaan 2
1183 AT Amstelveen

Of vul ons formulier in. U ontvangt vervolgens een beveiligde uploadmogelijkheid.

Uiteraard wordt alle informatie uiterst discreet behandeld.

Naar aanleiding van uw correspondentie zullen wij binnen een week contact met u opnemen op een tijdstip dat u het meeste schikt. Indien u meer prijs stelt op een persoonlijk onderhoud, behoort dit uiteraard ook tot de mogelijkheden

second opinion

Vraag hier uw analyse aan:

Portefeuille analyse

Waarom senior vermogensbeheer?

Wij begrijpen de unieke uitdagingen en behoeften van senioren en bieden gespecialiseerde diensten die zijn afgestemd op deze doelgroep.

Second opinion | Senior Vermogensbeheer

Laten we eens vrijblijvend praten

Het vrijblijvend praten met een expert over uw beleggingen biedt een waardevolle gelegenheid om uw financiële doelen te bespreken en advies te krijgen dat is afgestemd op uw individuele situatie. Door met een expert te praten, kunt u inzicht krijgen in verschillende beleggingsmogelijkheden en strategieën die passen bij uw risicotolerantie en rendementsverwachtingen. Dit gesprek kan helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen om uw financiële toekomst te optimaliseren.

Arnout J. Punt

Gratis
e-boek

KANTOOR

BAVINCKHOUSE
Prof. J.H. Bavincklaan 2
1183 AT AMSTELVEEN
Tel: 020 – 4632990

intake@senior-advies.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag – vrijdag
09:00 – 21:00 uur
Zaterdag – zondag dicht

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste financiële nieuws