In-een-kleine-groep

gratis lezing

Kom gezellig naar mijn exclusieve testament lezing

60 procent van de ouderen heeft geen testament

Dit zorgt in de praktijk vaak voor een hoop gedoe, familieruzies en te veel betaalde belasting, zonde! 

Laat u vrijblijvend informeren over wat er allemaal mogelijk is.

Onder het genot van een kopje koffie of thee krijgt u gratis informatie en kunt u alle vragen stellen.

Waarom naar mijn lezing komen?

Zorg dat u zich goed informeert

Wat u gaat leren?

Kom gezellig naar mijn exclusieve testament-lezing in Amsterdam.

Maximale groep van 6 mensen zodat u ruime de aandacht krijgt om uw vragen te stellen

Leuk u te ontmoeten; Ik ben Arnout J. Punt

Na het bijwonen van mijn lezing bent u goed op de hoogte van het belang van een (levens)testament. Met deze informatie kunt u beslissen of het opstellen hiervan voor u van belang is.

Als Erfrecht Specialst kan ik echt wat betekenen voor de mensen. In alle rust mijn kennis gebruiken om het beste voor mensen op papier te zetten.

Wat klanten zeggen

"Het is heel fijn om professionele hulp en advies te krijgen als je voor een belangrijke financiële beslissing staat. Ik heb heel goed aan kunnen geven wat mijn wensen waren. De adviseur heeft mijn wensen vertaald naar een persoonlijke, financiële uitwerking die voor mij passend was".
IIngrid S. (83 jr)
“Ontzettend betrouwbaar, accuraat en snelle reactie. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en het was erg persoonlijk. Er werd een inschatting gemaakt en binnen één dag had ik al een reactie terug. Ik ben erg tevreden door de professionele en persoonlijke behandeling van de adviseur..”
Bert C. (69 jr)
"De zoektocht op internet en kwam al snel terecht bij Arnout Punt van Pro Finance. Het zag er allemaal degelijk en betrouwbaar uit. Ik reviews over zijn bedrijf opgezocht en gelezen. Een voordeel was ook dat een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek mogelijk was".
Familie van Vliet (75 jr)
"Zeer goed advies van Arnout ontvangen voor de aanmaak van ons testament en (levens-)testament. Met al onze wensen is vanaf het begin tot het einde door hem rekening gehouden en wij zijn hem heel dankbaar hiervoor".
Erwin D.
Arnout heeft ons uitstekend geholpen bij het weer actueel maken van onze oude "langst-levende-al" testamenten. Achteraf gezien is de aanvulling met levenstestamenten nog meer van belang. Voor iedere denkbare situatie kan Arnout direct een begrijpelijke toelichting geven, zodat daarin keuze goed onderbouwd gemaakt word. Wij zijn wat je noemt echt "ontzorgd" met deze service, en kijken met iets meer vertrouwen naar de toekomst. Pro Finance zou nog iets verbeteren door aandacht te besteden aan het gebruik van een afwezigheids assistent op de e-mail, maar uiteindelijk komt er altijd antwoord.
Chris M..
Proffesioneel advies en begeleiding Proffesioneel advies en begeleiding. Met alle wensen wordt rekening meegehouden. Respectvolle behandeling van begin tot eind. Goede nazorg na tot standkoming van het (levens-)testament.
Eric B.

Wilt u aanwezig zijn bij mijn gratis lezing

Vul uw gegevens hieronder in zodat we telefonisch contact op kunnen nemen.

Iedere maandag van 13.30 – 15.00 uur in Amsterdam

De toegang is gratis maar u moet zich wel opgeven

© alle rechten voorbehouden Pro Finance BV 2022